Over ons

25 nov t/m 3 dec

GOUDasfalt, Gouda

Over ons

Het afgelopen jaar gestarte winterproject is opgezet door de jonge circusondernemer Kevin van Geet (24). Hij produceert onder andere een internationaal Kerstcircus in Etten-Leur en was voor de Sinterklaasperiode op zoek naar een stad waar zijn plannen voor een tweede winterproductie verwezenlijkt konden worden. Zijn oog viel op meteen op Gouda, aangezien in deze prachtige, bruisende stad 3 jaar terug de landelijke Sint-intocht plaats vond.

 

In razendsnel tempo zat hij om tafel met de Centrummanager, de Samenwerkende Ondernemers Gouda en de Stichting Sinterklaas Intocht Gouda. Iedereen was enthousiast, zo bleek ook bij persconferenties in april en oktober..

 

De eerste editie van het Circus van Sinterklaas was een feit. Bezoekers spraken vol lof, kranten schreven over dit bijzondere project en de eerste bedrijven vierden haar Sinterklaasviering in de circustent.

 

Een vervolg mag natuurlijk niet ontbreken! Ook dit najaar komt er een Circus van Sinterklaas, met nieuwe artiesten en een andere verhaallijn. Momenteel wordt hard gewerkt aan het samenstellen van het programma en bekijken van de (logistieke) mogelijkheden.

 

Circus, een onderwerp dat kinderen van alle leeftijden, al decennia lang aanspreekt. Precies zo zit het ook met Sinterklaas. Door deze twee factoren te combineren ontstaat een waar familiespektakel.

 

In een heerlijk verwarmde en nostalgisch aangeklede circustent, vindt een spetterende show plaats. De voorstelling van 1,5 uur wordt gepresenteerd door internationale circusartiesten, enthousiaste Pieten en natuurlijk compleet gemaakt met een bezoek van ... Sinterklaas!

Circus te huur!

Tot die tijd is er voor bedrijven de tijd zich te verbinden aan dit nieuwe evenement door middel van het afnemen van een aantal kaarten of zelfs gehele voorstellingen!

Hiermee wordt dit bijzondere initatief voorzien van welkome ondersteuning, en kunnen de kaarten worden ingezet om klanten, zakenpartners of personeel te verblijden!

 

Ook de circustent, met zitgelegenheid voor 600 personen en een aparte ontvangsttent, is te af te huren voor bijeenkomst, productpresentatie of Sinterklaas-gerelateerd evenement.

 

Voor meer informatie, neem vrijblijvend contact op met:

 

Kevin van Geet Circusproducties

06121 966 05 of info@kevinvangeet.nl

 

Kijk ook op www.kevinvangeet.nl

Het Circus van Sinterklaas is onderdeel van "Kevin van Geet Circusproducties"

en wordt georganiseerd i.s.m. de Stichting Sinterklaas Gouda en de Gemeente Gouda

 

(c) Kevin van Geet www.kevinvangeet.nl, 2016-2017